Lediga tjänster

Redovisningsekonom

Söker du en varierande och ansvarsfull roll på en mindre arbetsplats med öppet klimat, korta beslutsvägar och hög trivsel? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Som kvalificerad redovisningsekonom är din roll bred och du kommer att arbeta med egna kunduppdrag och självständigt hjälpa dina kunder med löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer, bokslut samt ekonomisk rådgivning. Vi på Preventum/ALMASOFT jobbar aktivt tillsammans för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter.

Bakgrund
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller civilekonom och har flera års erfarenhet av ekonomiarbete som t ex redovisningsansvarig, ekonomiansvarig eller redovisningskonsult. Du har arbetat med kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring och bokslut. Vidare är du van vid affärs- och rapporteringssystem samt Excel. Vi arbetar i ekonomisystemet Briljant och bokslutssystemet Kapell. Du behärskar svenska såväl i tal- som i skrift.

Vem söker vi?
I den här rollen är din personlighet en viktig framgångsfaktor. Du är positiv, nyfiken och serviceinriktad och är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs, även utanför ditt eget ansvarsområde. Vidare är du ansvarstagande och noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter, och du stimuleras av att bringa ordning i en dynamisk miljö. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika funktioner.

Ansökan
Låter rollen spännande? Varmt välkommen med din ansökan till Marcus Johansson, marcus@almasoft.se.

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Uppdragsgivare: Preventum Partner AB/ ALMASOFT AB