Ekonomi

”Vi är våra kunders ekonomiavdelning och hjälper dem att bli mer lönsamma och att minimera tiden för administrativt arbete”

Preventum är experter på tandvårdsekonomi och servar främst små och medelstora privata tandvårdsbolag. Vi förstår företagsledarens vardag och behov, någonting som vi anpassat våra tjänster och vårt förhållningssätt efter.

Vi är inte en vanlig redovisningsbyrå där arbetet tar slut efter leveransen av redovisningsrapporten. Vi tar fram enkla och överskådliga branschunika rapporter och hjälper till med en rad kringtjänster.

Våra rapporter och analyser är specialanpassade för tandvården och ger dig överblick över verksamheten och en jämförelse med andra privattandläkare. Vi hjälper dig med den kontinuerliga uppföljningen och ger råd om hur din verksamhet kan bli ännu bättre och mer lönsam. Som ansluten till Preventum får du dessutom tillgång till förmånliga ramavtal och rabatter på dentalmaterial, service, marknadsföring med mera.

Våra ekonomitjänster:

• Redovisning, bokslut och årsredovisningar
• Anpassade lönetjänster och rapporter
• Deklarationer (privata och företag) och bolagsärenden
• Scanning och betalservice
• Webbaserad lösning för enkel administration och snabbare återkoppling

Våra erbjudanden:

Redovisning Premium – Analys och personlig genomgång. Helhetsansvar för hela hanteringen, maximal avlastning

Vi tycker att relationer är viktiga! För att erbjuda kontinuitet och så bra service som möjligt får därför alla våra kunder en personlig handläggare.

Kontakta oss gärna direkt om du behöver stöd eller vill veta mer om våra ekonomitjänster.