Skip to main content

Effektiv och pålitlig löneadministration

Din personal är företagets viktigaste resurs. En effektiv och pålitlig hantering av deras löner är av betydelse för medarbetarnas tillfredsställelse, det övergripande arbetsklimatet och därmed ditt företags rykte som arbetsgivare.

Tidrapportering och lönespecifikationer

En pålitlig löneadministration minskar risken för felaktigheter och missförstånd, samtidigt som det säkerställer att löner hanteras konfidentiellt, betalas i tid och korrekt. Detta skapar förtroende och trygghet hos medarbetarna och stärker arbetsgivarrelationen.

Med Preventum Partners lönetjänst erbjuds du smidiga och effektiva lösningar för tidrapportering och lönespecifikationer för tandvården. Med våra moderna verktyg och system redovisar medarbetaren enkelt sina tider och tidavvikelser i en digital löneportal. Här får de också sina lönespecifikationer. Inget pappersarbete alltså. Löneutbetalningar sker med vår betaltjänst.

Digitala lösningar när du är redo

Majoriteten av våra användare uppskattar löneportalen, men vi förstår att övergången till det digitala tar olika tid för olika bolag. Är du ännu inte redo för det digitala lovar vi att hjälpa dig med lönetjänsterna ändå. Vi hittar en lösning som passar dig. När du sedan är redo att gå över till det digitala så hjälper vi gärna till.

Hur kan vi förbättra din löneadministration?

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att skapa en effektiv och pålitlig hantering av löner.