Skip to main content

Experten inom tandvårdsekonomi

Preventum Partner AB är ett specialistföretag för dig som driver en privat tandvårdspraktik. Ett serviceföretag inom tandvårdsekonomi med privata tandvårdsföretag över hela landet som kunder. Allt från enskilda tandläkare och tandhygienister till större kliniker och kedjor av mottagningar. Med företagets närmare 30 års erfarenhet av dentalbranschen kan vi stolt erbjuda högkvalitativ hjälp och stöd med redovisning, löner och rådgivning.

Vi är vårt namn – Preventum Partner

Preventum står för att förekomma, förebygga och förhindra en oönskad utveckling. Vi har som mål att genom analys och åtgärdsförslag få ditt företag att växa och må bra på lång sikt. Partner står för att vi (Preventum och ditt företag) arbetar tillsammans mot samma mål.

Vision

Preventum Partners vision är att alla anslutna tandvårdsföretag ska vara ekonomiskt starka och konkurrenskraftiga. De ska vara utrustade med de verktyg som behövs för att möta framtidens utmaningar och ha potential att verka som de mest framgångsrika på den svenska dentalmarknaden.

Affärsidé

Preventum Partners affärsidé är att stötta svenska privata tandvårdsföretag till att uppnå lönsamhet och konkurrenskraft genom att tillhandahålla ekonomisk specialkompetens och kvalificerad rådgivning.

  I backspegeln

  Preventum Partner AB startades 1994 och vårt erbjudande har med tiden koncentrerats och specialiserats till ekonomifrågor för tandvårdsföretag. Utvecklingen har skett i nära samarbete med bolagets kunder för att stötta dem att bli oberoende, få en lättare vardag och driva en lönsam rörelse.

  Genom att själva analysera vårt bolag och se över vår kostnadsstruktur och processer har vi under senare år rejält effektiviserat verksamheten och ökat vår omsättning. Med vårt nya arbetssätt har vi fått möjlighet att stötta allt fler tandvårdsföretag med vår expertkunskap.  Sedan 2015 är vi en del av Almasoft.

  Preventum står för att förekomma, förebygga och förhindra en oönskad utveckling. Partner står för att vi och ni arbetar tillsammans mot samma mål.
  Preventum Partner

  Vi är en del av ALMASOFT

  För en enklare vardag i tandvårdspraktiken

  Tillsammans med Anidem och DentalEye är vi en del av Almasoft som erbjuder en komplett lösning för privata tandvårdspraktiker med allt från hårdvara, mjukvara och it till ekonomi, kvalitetssäkring och utbildning.

  • Programlösningar, journal- & kvalitetssystem

  • Bildhanteringsprogram för dentala röntgenbilder

  • IT – hårdvara, mjukvara, backup & support

  • Ekonomi, rådgivning, betal- & personaltjänster

  • Klinikförmedling, värdering & överlåtelser

  • Medicintekniska produkter & förbrukningsartiklar

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Vårt kontor finns i Kungsör där våra anställda, alla experter inom sitt område, finns tillgängliga för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att inleda ett samtal kring hur vi tillsammans kan göra ditt arbete enklare, roligare och lönsammare.