Skip to main content

Effektivisera och förenkla dina betalningar

Som företagare får du en ständig ström av leverantörsfakturor att hantera. För ditt företag finns det tid att spara genom att effektivisera dina betalningar. Frigjord tid på kliniken innebär mer tid till dina patienter som kan generera mer intäkter, som i sin tur kan ge en högre vinst och därmed större utdelning.

Betalservice

En av våra mest populära betaltjänster är betalning av leverantörsfakturor. Vi har en digital process där fakturor skickas digitalt från din leverantör och vi tar hand om betalningen åt dig. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att hantera betalningar manuellt eller hålla koll på förfallodatum. Vi ser till att dina leverantörsfakturor betalas i tid och korrekt.

Löner och skatter

Vi kan hantera all betalning av löner, sociala avgifter och skatter åt dig. Vi ser till att dina anställda får sina löner i tid och att alla skatter och avgifter betalas korrekt och i enlighet med gällande lagar och regler.

Digitala lösningar när du är redo

Majoriteten av våra användare uppskattar den digitala betaltjänsterna, men vi förstår att övergången till det digitala tar olika tid för olika bolag. Är du ännu inte redo för det digitala lovar vi att hjälpa dig ändå. Vi hittar en lösning som passar dig. När du sedan är redo att gå över till det digitala så hjälper vi gärna till.

Intresserad av vår betaltjänst?

Låt oss hjälpa dig att effektivisera. Frigjord tid på kliniken ger mer tid för dina patienter. Det i sin tur genererar mer intäkter, en högre vinst och därmed större utdelning. Hör av dig så hittar vi en lösning för just dig!