Om Preventum

"Vi vill göra ditt arbete enklare, roligare och lönsammare. Med specialistkunskaper inom dentalbranschen och förståelse för privattandläkarens vardag erbjuder vi specialanpassade tjänster och ett kvalificerat affärsstöd.

Preventum är ett specialistföretag för dig som bedriver privattandvård och vill ha mer tid för patienterna. Vi förstår vilka utmaningar du ställs inför i din vardag och kan därför förenkla den. Genom vår insikt, kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda hjälp och stöd med till exempel företagsekonomi, kvalitetssäkring, personal och rådgivning.

Preventum är det ledande serviceföretaget för privattandvården med närmare 300 tandvårdsföretag som kunder. Våra kunder är allt ifrån enskilda tandläkare och tandhygienister till större kliniker och kedjor av mottagningar.

Vi finns idag med kontor på orterna Kungsör och Veberöd. Vi är 9 st som arbetar på Preventum och alla specialister inom sitt område.

Vi vill att våra kunder ska vara 100 procent nöjda med oss och arbetar för långsiktiga relationer. Vårt mål är att varje produkt eller tjänst vi erbjuder ska göra skillnad för din verksamhet, t ex genom rabattinköp från de främsta leverantörerna, våra specialutformade ekonomiska rapporter för tandläkare eller vårt kvalitetssäkringssystem Qdent. Det lönar sig att samarbeta med oss!

Vi tycker att det är viktigt att ha en personlig relation med våra kunder. Därför får alla som anlitar oss en egen kontaktperson. I ett samarbete med Preventum sätter du själv ramarna för hur stor del av vårt utbud du vill ta del av, vår affärsidé går ut på att du ska tjäna på samarbetet!

Historik

Preventum startades 1994 som ett alternativ till Praktikertjänst AB. Sedan dess har verksamheten utvecklats i nära samarbete med bolagets kunder. Det gör att Preventum är alternativet för tandläkare som vill vara oberoende men driva en lönsam rörelse och samtidigt ha en lättare vardag.