Skip to main content

Attestera med mobilen under semestern

I dag kan i princip allt inom tandvårdsklinikens ekonomi digitaliseras. Från fakturor, kvitton och löner till redovisning. Det smidigaste verktyget för den digitala hanteringen har du i din ficka eller väska – en smart mobiltelefon.

Leverantörer vill att du betalar fakturan inom utsatt tid, dina anställda vill ha sina löner och du vill att allt ska bli rätt. Samtidigt ska det gå fort så att du får tid för den ledighet du förtjänar. Går det att kombinera? Absolut, säger vi på Preventum Partner.

Lämna datorn på kontoret

Digitalisering handlar om ökad effektivitet genom minskat manuellt arbete och ökad säkerhet när risken för färre mänskliga misstag minskar. Genom att slippa åka in till kliniken eller logga in på din laptop kan du attestera en faktura och signera veckans alla betalningar på bara några sekunder – direkt med mobilen, var du än befinner dig. Datorn kan du lämna på kliniken för arbete under vardagarnas ordinarie arbetstid.

De första stegen mot digitalisering

Om du befinner dig i början av din digitaliseringsresa rekommenderar vi att du börjar med att plocka bort pappersfakturorna och går över till digitala fakturor som pdf eller e-faktura. Nästa steg är en enkel app för kvittohantering.

Förändringar kan såklart innebära ovana moment, men vi försäkrar att ingen av våra kunder som har digitaliserat har ångrat sig. Snarare blickar man framåt och funderar på nästa steg eller område att digitalisera. I dagens Sverige finns det inte några tekniska utmaningar att tala om. De utbyggda näten ger dig arbetsmöjligheter både från stranden och fjället.

Små steg mot stora framsteg

Att digitalisera sin verksamhet behöver inte vara en omvälvande processförändring med dyra investeringar. Vi kan börja med små steg och de områden där ni får mest konkret nytta. En påbörjad digitaliseringsresa ökar ofta nyfikenheten på mer. Flera av våra kunder som tagit klivet har sagt ”Varför gjorde vi inte detta tidigare?”.

Digitalisera innan årets semester

Om du vill förenkla klinikens ekonomi redan till årets semester kan Preventum Partner hjälpa dig att komma i gång i det närmaste omgående. Så fort samarbetet är godkänt är vi i gång.