Skip to main content

Jan Sandin upplever ökad effektivitet med Preventum Partner

Möt Jan Sandin, ägare av Sandin Dentalklinik. Jan kom i kontakt med oss genom vår partner ALMASOFT. Hans kliniker använder deras journalsystem ALMA och de var i behov av en ny ekonomibyrå. Nu i efterhand kan Jan önska att han kommit i kontakt med Prevenum Partner mycket tidigare.

– Det hade sparat oss många år med bekymmer. Det blev ett enormt lyft. Preventum Partner är enkla att arbeta med, de ger bra och snabb respons och har hjälpt oss att bli mer digitala vilket underlättar arbetet med ekonomin väldigt mycket. Vi kan alltid gå in och se rapporter på hur vi ligger till och kan enkelt skicka in filer och underlag, säger Jan.

Preventum Partner hjälper idag Jans verksamhet med både löner, löpande bokföring och bokslut. Företaget är i en expansiv fas och finns idag i både Hörby, Lund och Malmö. De är 16 anställda men ska bli fler.

– Det är elva år sedan jag startade verksamheten och mitt mål har alltid varit att man inte ska behöva komma hit, säger Jan med ett leende. Vi strävar efter förebyggande åtgärder och när vi gör en insats gör vi den ordentligt och med bra kvalitet. Hela verksamheten bygger på individuellt anpassad tandvård där förebyggande arbete är a och o.

Vi är ekonomibyrån som är specialiserade på just tandläkarkliniker vilket kan vara en stor fördel då vi är mer insatta i våra kunders vardag, utmaningar och möjligheter. Jan berättar att han ser det som positivt men att det främst är tryggheten vi bidrar med som han uppskattar mest.

– Preventum Partner är alltid snabba på att återkoppla när jag behöver hjälp och har bra koll på vad som gäller. Jag är så glad för att det fungerar så bra, säger Jan.

Vi vill också tacka Jan och hans kollegor för ett fint samarbete och önska lycka till med expansionen av kliniken.